chaniapress.gr
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χαμηλοί τόνοι Ταουσιάνη στα Χανιά: «Δίκαιη νίκη αν ‘ζυγίσουμε’ τον αγώνα»

Taousianis 750x500 1

Χαμηλούς τόνους κράτησε στις δηλώσεις που παραχώρησε, σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του στη Νεάπολη, ο Γιάννης Ταουσιάνης.

«”Ζυγίζοντας” το παιχνίδι, η νίκη μας είναι δίκαιη», επισημαίνοντας ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του κυριάρχησε, ενώ παραδέχτηκε για το δεύτερο ότι για ένα διάστημα ο Ιωνικός ήταν καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Χανίων έχουν ως εξής:

«Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή χρονιά, φυσικά υγεία πάνω απ’ όλα και να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα όπου οι οιωνοί όπως έχω ξαναπεί, δείχνουν ότι θα είναι ποιοτικότερο και ανταγωνιστικότερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι αγωνίστηκαν δύο πολύ καλές ομάδες που είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα.

Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε αρκετά από τα στοιχεία μας και τελοσπάντων είχαμε μεγάλο ποσοστό εφαρμογής στην τακτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω σχηματισμών. Ενα ημίχρονο όπου θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε για μεγάλο διάστημα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του και μετά το γκολ ανήκει στον Ιωνικό όσον αφορά την πίεση που μας άσκησε χωρίς να κάνει τις κλασσικές ευκαιρίες. Ο,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε στο κομμάτι του παιχνιδιού που είχαμε οργανώσει και στις επιθέσεις μας, το καταφέραμε και το πετύχαμε στις άλλες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, στις αντεπιθέσεις και πήραμε μία νίκη η οποία εάν “ζυγίσουμε” το παιχνίδι, ήταν μία δίκαιη νίκη και μας αφήνει ευχαριστημένους.

Από αύριο πάλι ετοιμάζουμε και οργανώνουμε τη μέρα μας. στο τέλος της οποίας θέλουμε να φύγουμε ξανά ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνουμε».

Πηγή: Athlitiko

Related posts

Χανιά | Εξαφάνιση-θρίλερ στον Αλικιανό: 14 μήνες και η πληγή παραμένει ανοικτή – «Δεν θα σταματήσω ποτέ ψάχνω την μάνα μου»

Δίκτυο Ενημέρωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται ο Χανιώτης γιατρός Γιώργος Πετράκης – «Το κόμμα δυστυχώς άλλαξε πορεία»

Δίκτυο Ενημέρωσης

Σημαντική αύξηση των Συμφώνων Συμβίωσης στα Χανιά

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment