chaniapress.gr
ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χανιά | Εξαφάνιση-θρίλερ στον Αλικιανό: 14 μήνες και η πληγή παραμένει ανοικτή – «Δεν θα σταματήσω ποτέ ψάχνω την μάνα μου»

Saniko

Απαρηγόρητη παραμένει η οικογένεια της 75χρονης Σανίκο Τσαούσι, η οποία έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους και δεν επέστρεψε ποτέ

Ο χρόνος δεν μπορεί να γιατρέψει το συναισθηματικό βάρος που ζουν οι συγγενείς της ηλικιωμένης καθώς δεκατέσσερις μήνες μετά, ο γιος της περιμένει ακόμα για κάποιο στοιχείο, για μία πληροφορία που θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Μιλώντας  ο γιος της, Δημήτρης Τσαούσι απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να μιλήσει. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω την μάνα μου. 14 μήνες είμαι στο σκοτάδι.

Δεν με νοιάζει τι ευθύνες θα αποδοθούν σε όποιον προσπάθησε να την εξαφανίσει, θέλω μόνο να θάψω τα κόκκαλά της. Η κατάσταση αυτή μου έχει γίνει εφιάλτης. Δεν γίνεται να μην γνωρίζει κανείς τίποτα. Ξέρω πως κάποιοι ξέρουν. Ας μιλήσουν» είπε ο κ. Τσαούσι.

Σημειώνεται πως οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει μέχρι σήμερα και η γυναίκα παραμένει αγνοούμενη, αν και τα παιδιά της πιστεύουν ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Κι αν η ελπίδα μοιάζει να έχει σβήσει πια, η ανάγκη να αποκαλυφθεί το τί ακριβώς συνέβη εκείνο το απόγευμα, παραμένει απόλυτα επίκαιρη.

Σε μία δήλωση που είχαν παραχωρήσει πριν από 8 μήνες ο Δημήτρης και η γυναίκα του Ροζαλία, είχαν δηλώσει πως:

«Πιστεύουμε ότι κάποιος την χτύπησε και την εξαφάνισε μόνο και μόνο για να μην έχει ευθύνες (…) Το μόνο που ζητάμε είναι μας δώσουν την πεθερά μου να την θάψουμε σαν άνθρωπο» σημειώνει «Εμάς δεν μας νοιάζει ούτε ποιος το ‘κανε ούτε πώς θα τιμωρηθεί, αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς τον άνθρωπό μας θέλουμε»…

Η Σανίκο Τσαούσι έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε…

Related posts

Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Καντάνου-Σελίνου

admin

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Στα Χανιά έφτασαν ζευγάρια από το εξωτερικό – “Διεκδικούν” νεογνά με εξέταση DNA

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά: Ενδιαφέρον Μητσοτάκη για τη Δημοτική Αγορά

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment