chaniapress.gr
ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χανιά | «Ζητώ συγνώμη – Ήθελα να τον φοβερίσω, να σταματήσει τις απειλές» | Η απολογία του 45χρονου για τη δολοφονία του νεαρού πατέρα

Mylopotamos Zarpanews 21092023
  • «Ζητώ συγνώμη». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε την απολογία του ο 45χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος του νεαρού πατέρα Κωστή Χαριτάκη, τον Ιούνιο του 2022. Όπως υποστήριξε, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα αλλά να «τον φοβερισει» όπως είπε για να σταματήσει τις ύβρεις και τις απειλές.
  • Αναλυτικότερα, στην απολογία του ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, ανέφερε πως ο 22χρονος εξύβρισε χυδαία τον αδερφό του και τη μητέρα τους, αμέσως μετά το μνημόσυνο του πατέρα τους. Αναφερόμενος στα γεγονότα της ημέρας τόνισε πως ο 22χρονος ήταν προκλητικός απέναντι σε εκείνον και τον αδερφό του με ύβρεις, απειλές και χειρονομίες και ο ίδιος ο 45χρονος προσπάθησε αρχικά να λειτουργήσει πυροσβεστικά. «Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω τον αδερφό μου να φυγουμε. Του είπα άσε τα πρόβατα, άσε να πάρω τ’ αμάξι να πάω σπίτι μου.» «Ήταν λάθος μου που σταμάτησα. Τον ρώτησα γιατί βρίζει τη μάνα μου τέτοια μέρα που ήταν το μνημόσυνο του πατέρα μου» ανέφερε. Όσο για το όπλο, σημείωσε πως το είχε για να πυροβολεί να τρομάζει τους λύκους να μην πλησιάζουν τα πρόβατα. » Είχε θολώσει το μυαλό μου, δεν καταλάβαινα τι έκανα. Του έριξα στα πόδια, κοιτούσα μόνο τα πόδια» τόνισε σημειώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.
  • Το περιστατικό είχε συμβεί στο χωριό Αργουλιό στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.
  • Ο 22χρονος πατέρας ενός νεογέννητου μωρού, έπεσε νεκρός από τα πυρά 45χρονου συγχωριανού του τον Ιούνιο του 2022, ενώ όπως αναδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, οι δυο οικογένειες είχαν μεταξύ τους διαφορές.
  • Ο δράστης, πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Related posts

Βουλή: Άγρια σύγκρουση Γεωργιάδη – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Του έστειλε φιλάκι ο υπουργός Υγείας

Δίκτυο Ενημέρωσης

Υπό κατάληψη το μέγαρο Παπαδόπετρου για την 17η Νοεμβρίου | Photos

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο ΚΕΠ Ελ. Βενιζέλου

Leave a Comment