chaniapress.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 57χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Βαμβακόπουλο

2 4 1024x576

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον 79χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Με την ολοκλήρωση της τετράωρης απολογίας του, ο κατηγορούμενος πήρε τον δρόμο της φυλακής, ενώ ο συνήγορός του Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποχώρησε με τη λιτή δήλωση στους δημοσιογράφους «προσωρινά κρατούμενος».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και ενώ είχαν πιαστεί στα χέρια, ο ηλικιωμένος άνθρωπος έπεσε από την σκάλα. Μάλιστα, ο 57χρονος δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι, ο πατέρας του ήταν κινητικός και ανέβηκε τη σκάλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την απολογία, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή, όταν ο 57χρονος πήγε να πάρει ένα μπουκάλι κρασί. Ο πατέρας του τον είδε και τον αποκάλεσε «ψεύτη», με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Άγνωστο παραμένει τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 57χρονος για το ματωμένο σκεπάρνι και το ματωμένο μαχαίρι που εντόπισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όταν ειδοποιήθηκαν από τον δεύτερο -52χρονο- γιο του θύματος.

Πάντως -σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο υπεράσπισης- ο 57χρονος υποστηρίζει ότι οι μώλωπες και τα θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηλικιωμένου, προκλήθηκαν από πτώση την ώρα της συμπλοκής πατέρα και γιου στις σκάλες.

Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 57χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Βαμβακόπουλο
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηλικιωμένος άνθρωπος πέρασε όλο το βράδυ μόνος του, φέροντας σοβαρό τραύμα στον θώρακα και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα και στο κεφάλι.

Τον 79χρονο εντόπισε ο δεύτερος γιος του γύρω στις 10 το πρωί της επόμενης ημέρας, οπότε και ενημέρωσε τις αρχές.

ΠΗΓΗ: ERT

Related posts

Στον ανακριτή ο γιος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Βαμβακόπουλο, “δι’ ασήμαντον αφορμή”

Δίκτυο Ενημέρωσης

Άλκης Κυριακάκης: Ενας Χανιώτης στους 30 under 30 του Forbes

Δίκτυο Ενημέρωσης

Κρήτη: Χωρίς νερό για μέρες ακόμη και με υψηλές θερμοκρασίες οι κάτοικοι στο Κόκκινο Χωριό Χανίων

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment