chaniapress.gr
ΧΑΝΙΑ

Χανιά: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Kriti00

Συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων,  η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου τον Ιούνιο του 2022.

Ο νέος, πατέρας ενός βρέφους, έπεσε νεκρός μπροστά από το σπίτι της αδερφής του όταν δέχθηκε 4 σφαίρες στην πλάτη από τον καθ’ ομολογία δράστη της φονικής επίθεσης.

Η δίκη ξεκίνησε σε κλίμα έντασης και φόρτισης με την κατάθεση της χήρας του 22χρονου, ενώ αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 15 άτομα.

Προσερχόμενος στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια εν ψυχρώ δολοφονία από τον δράστη που είχε προμελετήσει το έγκλημα.

Ο ίδιος ο δράστης, που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Αγυιάς, υποστήριξε ότι πήρε το όπλο του από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, ενώ είχε θολώσει το μυαλό του, από τις ύβρεις –όπως υποστήριξε – του θύματος σε βάρος της οικογένειάς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το φονικό, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε, για να παραδοθεί αργότερα στις αρχές.

Πάντως –όπως όλα δείχνουν- οι δύο οικογένειες είχαν κακές σχέσεις από το παρελθόν.

Related posts

Περιοδεία του Στ. Κασσελάκη στην Κρήτη – Το πρόγραμμά του

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά | Τροχαίο με μηχανάκι στις Μουρνιές – Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη | Photos

Δίκτυο Ενημέρωσης

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης – Ομιλητής στο 1ο Hellenic Water Forum

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment