chaniapress.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χανιά: Αναζητούν τους δράστες που έριχναν μπαλοθιές με πυροβόλο όπλο σε πολιτιστική εκδήλωση στην Ασή Γωνιά

Astynomia New 2 1.jpg

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Με πυροβόλο όπλο έριχναν μπαλοθιές χθες σε πολιτιστική εκδήλωση άνδρες σε χωριό των Χανίων, οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε χθες (03/11) στην τοπική κοινότητα Ασή Γωνιάς του Δήμου Αποκορώνου, άγνωστοι δράστες προέβησαν στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών με πυροβόλα όπλα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης διενεργούνται στοχευμένοι έλεγχοι και πραγματοποιούνται συνεχείς έρευνες, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και χρήσης όπλων, καθώς και για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Related posts

Αυτοψία στο εργοτάξιο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων – Π. Σημανδηράκης: «Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν οριστικά – Το έργο “τρέχει” για να παραδοθεί εγκαίρως»

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά: Στην τελική ευθεία η διαμόρφωση του Πάρκου και της περιοχής των Αγίων Αποστόλων

admin

“Λαβράκια” έβγαλαν οι έλεγχοι των λιμενικών στα λιμάνια για ναρκωτικά | Έλεγχοι και στα Χανιά

admin

Leave a Comment