chaniapress.gr
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο οι συνταξιούχοι

Rethymno Nea Anoigei O Dromos Gia Ton Emvoliasmo Paidion 5 11 Eton Stis Ipa 300

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις του νομού Χανίων καλούν τους υπόλοιπους συνταξιούχους να δώσουν μαζικά το “παρών” στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «όλοι και όλες στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ο,τι με την βία μας έχει αφαιρεθεί ο,τι έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Παράλληλα εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στους υγειονομικούς και στον αγώνα τους, που πραγματοποιούν Παγκρητιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο στις 30 Νοεμβρίου,για την σοβαρή υποβάθμιση της υγείας.
Οι συνταξιουχικες οργανώσεις θα δώσουν συνέντευξη τύπου για να αναλύσουν τις θέσεις τους την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ.στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Χανίων».

Related posts

Δ. Τζανακόπουλος για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Μικροπολιτικά, αμήχανα και με δικαιολογίες αντιμετώπισαν την πρότασή μας τα κόμματα

Δίκτυο Ενημέρωσης

Νοσοκομείο Χανίων: Αναβαθμίζονται συνεχώς οι χειρουργικές κλινικές του – Γίνονται σύνθετες ογκολογικές επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά: Επιστολή επαγγελματοβιοτεχνών στον πρωθυπουργό για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment