chaniapress.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΔ: Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Β. Κοντοζαμάνης – Τα ονόματα άλλων πιθανών υποψηφίων

κοντοζαμάνης 768x511

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η υποψηφιότητα του κ. Κοντοζομάνη «κλείδωσε» με τη σημερινή συνάντηση εργασίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα υγείας με τονπρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μαξίμου.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε το σχέδιο που υλοποιείται για τις επενδύσεις στον κλάδο της βιοτεχνολογίας και την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων στο χώρο της Υγείας, όπου σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς και με τη δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Αρχής Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Υγειονομικής Ανάγκης (HERA), στο Δ. Σ της οποίας συμμετέχει ως Εθνικός εκπρόσωπος ο κ. Κοντοζαμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι , πριν από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε η ένταξη της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο, προκειμένου να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Οι άλλοι πιθανοί υποψήφιοι με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές, είναι ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο καθηγητής Ναπολέον Μαραβέγιας, η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Πήγη:www.ertnews.gr

Related posts

Εξηγήσεις Παύλου Πολάκη για την απουσία του: Αστείος ο θόρυβος για τη δική μου στάση

Δίκτυο Ενημέρωσης

Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στα Χανιά

Δίκτυο Ενημέρωσης

«Απουσία διαλόγου, απουσία σοβαρού σχεδιασμού» – Αποχή συμβολαιογράφων και στα Χανιά

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment