chaniapress.gr
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Μητέρα καταγγέλλει ακτοπλοϊκή εταιρεία ότι εγκατέλειψε παιδιά στο λιμάνι

Seatran Ferry Conveying Passenger From Donsak Pier Surat 768x512 1

«Αντί για βοήθεια, εγκατέλειψαν τα παιδιά στο λιμάνι» – Απαράδεκτο περιστατικό με την ΑΝΕΚ καταγγέλλει Χανιώτισσα μητέρα

Απαράδεκτη αντιμετώπιση ανηλίκων επιβατών και ανεπαρκή εξυπηρέτηση από την εταιρεία ANEK LINES καταγγέλλει μητέρα από τα Χανιά, η οποία με γραπτή της καταγγελία μέσω του zarpanews.gr αναφέρει «μια ανεπαρκή και απαράδεκτη εξυπηρέτηση».

«Το περιστατικό αφορά το ταξίδι τους από τα Χανιά προς τον Πειραιά, με ανταπόκριση στο επόμενο πλοίο προς την Ικαρία. Λόγω της καθυστέρησης της αναχώρηση του καραβιού από την Σούδα, τα κορίτσια χάσανε την ανταπόκριση τους με το πλοίο. Ωστόσο, η εταιρεία, αντί να παράσχει την αναγκαία βοήθεια και υποστήριξη, η εταιρεία εγκατέλειψε αυτά τα ανήλικα παιδιά στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς καμία προσπάθεια για εναλλακτική μεταφορά ή ανακατεύθυνση, και χωρίς να παρέχει καμία αποζημίωση για την ανεπίτρεπτη κατάσταση. Αυτή η ανεπαρκής και απάνθρωπη συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι φροντίζει για τους πελάτες της.

Καθώς ζήτησα λεπτομερείς εξηγήσεις σχετικά με τον λόγο για τον οποίο δεν παρείχε βοήθεια η απάντηση ήταν αόριστη, με αποτέλεσμα να μην αναλαμβάνει την ευθύνη της η εταιρεία. Η ANEK LINES ανέφερε ότι όχι μόνο δεν θα τους βρουν εισιτήριο για τον προορισμό τους, αλλά ούτε θα παρέχουν κάποια αποζημίωση ή έστω μια αντικατάσταση των εισιτηρίων με το επόμενο πλοίο και τα έξοδα θα συνεχίσουν να βαρύνουν τις δικές τους πλάτες.

Τα δύο κορίτσια, έμειναν εγκαταλελειμμένα στο λιμάνι του Πειραιά, με τις οικογένειές τους να προσπαθούν να βρουν λύση, για την διαμονή τους, την μετακίνηση τους δια μέσω τηλεφώνου, ενώ οι υπεύθυνοι που έπρεπε να παρέχουν βοήθεια βρισκόντουσαν ακριβώς δίπλα.

Όπως καταλαβαίνετε, καθώς δεν είμαι ικανοποιημένος/η με την ανταπόκριση και τις ενέργειες της εταιρείας ANEK LINES, αναγκάζομαι να εξετάσω τις δυνατότητες για νομικές ενέργειες και να καταθέσω καταγγελία για το περιστατικό αυτό στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σάς περιγράφω το συμβάν διότι θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ενήμερος για τις εταιρείες που εμπιστεύεται τα παιδιά του και την αντιμετώπιση που έχουν αυτά.”

Πηγή: zarpanews.gr

Related posts

Άγνωστη η τύχη του διαγωνισμού για τα φωτοβολταϊκά στην Κρήτη – Καταγγελίες για… ρομπότ

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά: Care Days για τους ασθενείς του «Ορίζοντα»

Δίκτυο Ενημέρωσης

Πιερρακάκης: «Ναυαρχίδα» μας το δημόσιο πανεπιστήμιο – Να κάνουμε την Ελλάδα Περιφερειακό Κέντρο Εκπαίδευσης

Leave a Comment