chaniapress.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη στον 28χρονο για τα 250 γρ. χασίς – Πότε απολογείται

Narkvtoi.png

Για τον 24χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Για κακούργημα διώκεται ο ένας από τους δυο νεαρούς που συνελήφθησαν χθες Τρίτη 12/9 στο Ηράκλειο, στην υπόθεση με τα περισσότερα από 250 γραμμάρια κάνναβης που εντοπίστηκαν μετά από αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Πρόκειται για τον 28χρονο που φέρεται να προμήθευσε με μικροποσότητα χασίς έναν 24χρονο.

Για τον 24χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στον αντίποδα, σε βάρος του 28χρονου -στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα χασίς- ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της κατοχής και της πώλησης (κακούργημα).

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στη συνέχεια να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ζήτησε, ωστόσο, κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Παρασκευή 15/9. Μέχρι τότε θα κρατείται. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έκαναν «τσακωτό» έναν 28χρονο ημεδαπό την ώρα που προμήθευε έναν 24χρονο –επίσης- ημεδαπό με μικροποσότητα χασίς. 

Στον σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δύο νεαρούς, αλλά και στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 28χρονου, εντοπίστηκαν συνολικά 252 γραμμάρια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. 

Επίσης, βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ που φέρεται να προήλθε από παράνομες δραστηριότητες κι ένα κινητό τηλέφωνο. Όλα τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν.

Related posts

Θάνατος γυναίκας στα Χανιά

Δίκτυο Ενημέρωσης

«Τρικυμία» στην εκκλησία της Κρήτης προκαλεί η πώληση 175 στρεμμάτων της Μονής Τζαγκαρόλων

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά: Μετάλλια από τους Χανιώτες Ντουντουνάκη και Παπαστάμο

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment