chaniapress.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Νοσοκομείο Χανίων: Αναβαθμίζονται συνεχώς οι χειρουργικές κλινικές του – Γίνονται σύνθετες ογκολογικές επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα

Nosokomeio Xanion.jpg

Με την προσθήκη στο ήδη υπάρχον δυναμικό των Κλινικών εξειδικευμένων χειρουργών, τα τελευταία 2 έτη έχουν γίνει αρκετές μείζονες, απαιτητικές και σύνθετες ογκολογικές επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον διοικητή κ. Μπέα

Σε συνεχή πορεία αναβάθμισης βρίσκονται οι χειρουργικές κλινικές του Νοσοκομείου Χανίων στις οποίες έχουν πραγματοποιηθεί νέες μείζονες απαιτητικές και σύνθετες ογκολογικές επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα. Παράλληλα, συνεχίζεται η στελέχωση του Νοσοκομείου. Ήδη ανέλαβε καθήκοντα επικουρικός γιατρός, ενώ σύντομα αναμένεται να αναλάβουν δύο μόνιμοι Γενικοί Χειρουργοί.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, οι εξελίξεις για τις κλινικές και το νοσοκομείο συζητήθηκαν σε συνάντηση εργασίας του διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Μπέα με τους διευθυντές των Α’ και Β’ Χειρουργικών  Κλινικών του Νοσοκομείου, Μιλτιάδη Καστανάκη και Νίκου Κατσουγκρή.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας «οι χειρουργικές Κλινικές του Γ.Ν. Χανίων ακολουθούν μια συνεχή πορεία εξέλιξης, ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στον πληθυσμό του νομού Χανίων και όχι μόνο. Στο πλαίσιο αυτό και με την προσθήκη στο ήδη υπάρχον εξαιρετικό δυναμικό των Κλινικών εξειδικευμένων χειρουργών τα τελευταία 2 έτη έχουν γίνει αρκετές μείζονες, απαιτητικές και σύνθετες ογκολογικές επεμβάσεις με άριστα αποτελέσματα. Οι επεμβάσεις αυτές αφορούν τη χειρουργική του λεπτού και του παχέος εντέρου, του στομάχου, εκτεταμένους όγκους, μεγάλους ενδοκοιλιακούς όγκους, το πάγκρεας και τελευταία το ήπαρ. Μάλιστα, πρόσφατα, εκτός από την πρώτη μείζονα ηπατεκτομή που έγινε στο Νοσοκομείο Χανίων, έγινε και για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Ακτινολογικό Τμήμα και από τον διευθυντή του, τον κ. Π. Κόρακα, εξάχνωση ηπατικών μεταστάσεων με χρήση μικροκυμάτων με καθοδήγηση υπό αξονικό τομογράφο. Με τα δύο τελευταία επιτεύγματα για το Νοσοκομείο μας, μπορούμε να προσφέρουμε πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ογκολογικούς ασθενείς που πάσχουν από όγκους του ήπατος».

Ο κ. Κατσουγκρής, γενικός χειρουργός με βαθμό διευθυντή ΕΣΥ, ανέλαβε πρόσφατα τη Διεύθυνση της Β’ Χειρουργικής Κλινικής.

Related posts

Χανιά | Θλίψη για τον θάνατο της Κατερίνας Δαλιεράκη

Δίκτυο Ενημέρωσης

Σε κλίμα συγκίνησης το ύστατο χαίρε στον Αντώνη Καργιώτη – Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου η σορός του

Δίκτυο Ενημέρωσης

Χανιά | Τροχαίο τη νύχτα με μηχανή στη Νέα Χώρα – Τραυματίστηκε διανομέας

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment