chaniapress.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΑΝΙΑ

Χανιά: Άγνωστοι βανδάλισαν το χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Χαλέπα

414556624 6958117984309088 831149123830117397 N 576x1024

Ακόμα ένα ανερμήνευτο και απαράδεκτο περιστατικό βανδαλισμών σημειώθηκε στην πλατεία της Ευαγελίστριας στη συνοικία της Χαλέπας στα Χανιά.

Άγνωστοι βανδάλισαν τη βάρκα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Χανίων και το «Κύτταρο Χαλέπας», στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών.

Το θλιβερό και απαράδεκτο γεγονός, γνωστοποίησε σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το μέλος του «Κυττάρου Χαλέπας», Μαρία Κλιματσάκη:

«Γιατί τόση βία στην πλατεία της Χαλέπας!!! Εικόνες στενάχωρες αντικρίσαμε σήμερα στην Πλατεία Ευαγγελίστριας. Οι συνήθως άγνωστοι, αυτή τη φορά βανδάλισαν την βάρκα, που τοποθέτησε ο Δήμος Χανίων και το Κύτταρο Χαλέπας είχε στολίσει με πολλά λαμπάκια ,προσδίδοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην γειτονιά μας!!!

Όλες αυτές τις ημέρες τα Μέλη του Κυττάρου δημοσιεύουν καθημερινά ευχαριστήρια προς όλους τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας, ανώνυμους και επώνυμους, που συνδράμουν με κάθε τρόπο το έργο του Συλλόγου

Δυστυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά, ελπίζω ότι είναι η μειονότητα, που καταστρέφει ότι γίνεται με κόπο και κόστος. Πριν δυο χρόνια το ομορφο δέντρο που είχαμε κατασκευάσει και στολίσει ,πήρε μέσα σε μια νύχτα φωτιά..Μιλήσαμε για βραχυκύκλωμα!!! Μήπως όμως είχε κάποιος βάλει το χέρι του!! Μετά κλάπηκε ο σιδερένιος σκελετός.. Έτσι ξαφνικά.!!και φέτος σειρά είχε η βάρκα… που δεν πρόφτασε ούτε την Πρωτοχρονιά!!

Καταστάσεις που μας Θλίβουν και πραγματικά μας δημιουργούν ερωτηματικά για το μέγεθος της βίας, της επιθετικότητας και της έλλειψης αξιών.. Το Κύτταρο Χαλέπας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πολιτιστική ταυτότητα της συνοικίας μας και αν κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη, μπορούν να το συζητήσουν ήρεμα και δημοκρατικά, αφού ξέρουν όλοι που θα βρουν τα μέλη του !!! Αυτές οι εικόνες ντροπής ,καλό είναι να μην επαναληφθούν ξανά!!!»

ΠΗΓΗ: ERT

Related posts

Εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Χανίων στην οδό Γ. Παπανδρέου στο Δαράτσο, Ν. Κυδωνίας

Δίκτυο Ενημέρωσης

Σύλληψη γυναίκας στα Χανιά που διατηρούσε σε κακές συνθήκες 77 γάτες και 10 σκύλους

Δίκτυο Ενημέρωσης

Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Χανιά και Ηράκλειο

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment