chaniapress.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΓΕΙΑΧΑΝΙΑ

Αρχίζει ο 7ος κύκλος για τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Χανίων

First Aid

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει με τον 7ο κύκλο σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων, για την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση του κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 6 ώρες, περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και με την ολοκλήρωσή του θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την επόμενη περίοδο έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω σεμινάρια:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων (www.chania.gr), στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.chania.gr/c-request.html?id=131 , δηλώνοντας την προτίμησή τους από την προσφερόμενη λίστα.

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους ή θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις στους αιτούντες, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται τελικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2023 (μετά την έγκριση παράτασης) και για αυτό θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28213-41681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 28210-52550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μέσω e-mail στο g-pprostasia@chania.gr.

Related posts

Υπό κατάληψη σχολείο στα Χανιά – Τι ζητούν οι μαθητές

Δίκτυο Ενημέρωσης

Τα σημεία του ΕΟΔΥ που γίνονται δωρεάν rapid test την Παρασκευή 12 Απριλίου

Δίκτυο Ενημέρωσης

Διανομή χριστουγεννιάτικου δώρου σε ευπαθείς πολίτες – ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου: Από τον Δήμο Χανίων

Δίκτυο Ενημέρωσης

Leave a Comment